Hij staat nog steeds op mijn wensenlijstje. Het knusse busje of die kleine camper waar ik mee kan toeren. Wegrijden en wel zien. Ik doe en kan veel alleen, maar dit lijkt me echt leuker samen. En dus ben ik op zoek naar een busje of camper inclusief leuke man. Met een grote knipoog natuurlijk 😉


Mijn trouwe lezers zijn wellicht wat van slag nu. Uhm, in Op weg #3 had je het het over een leuke man die mijn knopje wereldreis indrukte en waarmee dit plan ontstond. Heb je geen idee waar ik het over heb en wil je het teruglezen? Dat kan hier. En het vervolg lees je in Op weg #6.

Dus het plan wereldreis staat nog steeds. En de opties waren of alleen backpacken of samen in een busje wegrijden en wel zien. Ik richt me merk ik vooral op alleen op pad gaan, met mijn backpack. Maar het wegrijden in een busje met iemand blijft een droom. Go with the flow en ik zie het wel overheerst nog steeds. Maar de leuke man is inmiddels tot over zijn oren verliefd, alleen niet op mij, dus de kans dat wij samen in een busje vertrekken is heel klein. En toen maakte ik het grapje tegen een vriendin: Gezocht: busje of camper inclusief leuke man 😉 Waarom? Waarom niet!


always carry a little CRAZY with me. You never know when you’re going to need it.


Gezocht: busje of camper inclusief leuke man.

Fulltime. Voor ten minste een aantal maanden.

Profielomschrijving:

-Iemand die blij wordt van de volgende woorden: levensgenieter, humor, avontuur, go with the flow, open, zelfstandig, eerlijk, respect en vrijheid.
-Kan luisteren naar iemand die enthousiast maar niet zuiver zingt.
-Kan tegen niet standaard zijn.
-Pro maar geen must: vaardig in het onderhouden van een busje/camper.

Maar eigenlijk gaat het me vooral om de klik. Als die er volledig is, dan maakt de rest niet zo veel uit.

Aanbod:

Een bijzondere en gezellige reis samen met mij. Het betreft een avontuur voor in eerste instantie een aantal maanden, bij goed functioneren kan dit worden verlengd. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden ;).

Meer informatie:

Wil je meer informatie? Dan hoop ik dat ik je ergens spontaan tegen kom. De komende maand ben ik in Colombia. Daar langskomen mag ook 😉


I am not strange. I am just not normal.


2 comments

Geef een reactie